Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ψέματα του Fitness: Αποκαλύπτουμε τα τρικ που χρησιμοποιεί η βιομηχανία αδυνατίσματος για να μας ξεγελά!!

Mήπως τελικά όλα είναι μία καλοστημένη απάτη;

Σίγουρα όλοι και κυρίως όλες έχουμε κατά καιρούς εντυπωσιαστεί από τις διαφημίσεις κέντρων αδυνατίσματος οι οποίες δείχνουν τη συγκλονιστική διαφορά, το γνωστό πριν και μετά, των πελατών τους, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συνδρομές και φυσικά να πείσουν για θεαματικά αποτελέσματα και αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Έχετε σκεφτεί όμως ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ένα καλοστημένο... ψέμα; Η Personal trainer Melanie Ventura λοπόν, αποκάλυψε αυτό που κανένας μέχρι σήμερα δεν είχε τα κότσια και κυρίως το θάρρος να αποκαλύψει: Ότι οι περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά, έχουν συνήθως ...





τραβηχτεί με μόλις 15 ας πούμε λεπτά διαφορά, κάτι που σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχει καμία σωματική διαφορά και πως όλα έχουν να κάνουν με ειδικά τρικ!

Για να αποδείξει λοιπόν τον ισχυρισμό της, η Ventoura πόσταρε δύο φωτογραφίες του εαυτού της με εσώρουχα, την ίδια φυσικά μέρα, όπου η διαφορά ανάμεσά τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στην πρώτη βλέπουμε μία γυναίκα με αρκετά παραπανίσια κιλά, ενώ στη δεύτερη το ίδιο πρόσωπο φανερά όμως αδυνατισμένο και γραμμωμένο! Τι έγινε στην πραγματικότητα;

Η Personal trainer λοιπόν, για τις ανάγκες της δεύτερης φωτογράφισης, άλλαξε το φωτισμό του δωματίου, φόρεσε μαύρο σλιπάκι, άλλαξε στάση του σώματος για να φαίνονται πιο αδύνατα τα πόδια και έβαλε το ένα χέρι στην μέση, ώστε να καλύπτεται το... σωσιβιάκι που πέταγε! Πέρασε επίσης ένα προιόν μαυρίσματος, άφησε κάτω τα μαλλιά στα οποία πρόσθεσε extensions και φυσικά έβαλε στο φακό της φωτογραφικής μηχανής ειδικά φίλτρα! Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωασιακό και ικανό να κάνει μία ολόκληρη βιομηχανία αδυνατίσματος να υποστεί ισχυρό πλήγμα!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε ανάλογη διαφήμιση, καλό θα ήταν να είστε περισσότερο υποψιασμένοι!

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/09/fitness.html#ixzz2dvElJ9Pk

Δεν υπάρχουν σχόλια: