Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο μπαρτέντερ που άφησε άφωνο το “Ουκρανία Έχεις Ταλέντο”!

Ο νεαρός υποψήφιος του “Ουκρανία έχεις ταλέντο” έχει κερδίσει από πολλούς τον τίτλο του καλύτερου και πιο νέου μπαρτέντερ παγκοσμίως, έστω και ανεπίσημα.

 Ο Ουκρανός Alexander Shtifanov δε χρειάζεται πολλά…

Και όμως η περιουσία του Zuckerberg κάνει φτερά!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Mark Zuckerberg, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, ο οποίος μετά την είσοδο της εταιρίας στο χρηματιστήριο βλέπει τα χρήματά του να κάνουν φτερά!

 Η μετοχή της Facebook Inc. υποχώρησε κάτω από τα

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση.

Μέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος... η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πτώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης. Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο με τίτλο «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, τεκμηρίωσε με επιστημονικά δεδομένα ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!

 Στην ημερίδα ο καθηγητής παρουσιάζει τα καινούρια στοιχεία που έχουν προκύψει και τα οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της ...

Οι 5 νόμοι που ισχύουν σε κάθε ταινία του Τσακ Νόρις (vid)

Και για όσους δεν τα πάνε καλά με τα αγγλικά:

 1. Ο Τσακ ποτέ δεν ξαναγεμίζει ...

Ανάκληση ξαπλώστρας παραλίας Carrefour Home

Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ ανακαλεί το προϊόν µε την εµπορική ονοµασία: ξαπλώστρα παραλίας Carrefour Home .

Το προϊόν διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «Καρφούρ Μαρινόπουλος Α.Ε.», µε γραµµοκώδικα (bar code): ...

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σταθμός διοδίων και στην Καλαμάτα: «Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα

Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές.

 Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την κοινοπραξία «Μορέας» στην οποία ...

Η τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς 2012


Θερμά και από καρδιάς της συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Σαμιλίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα:
200 μέτρα πρόσθιο.

ΟΚ;
Στα 200 μέτρα πρόσθιο.
Ακολουθεί η κούρσα του 18χρονου αθλητή, έχει αγωνία, έχει σασπένς, έχει ανατροπή στο φινάλε και δεν ενδείκνυεται για καρδιακούς ή βιαστικούς: ...

Ισπανική βόμβα ρίχνει πάλι τις αγορές – Προς πτώχευση η Καταλονία

Σε μία σχετικά ήρεμη ημέρα για τις αγορές – με το κλίμα να είναι προς το θετικό, μετά τις ανακοινώσεις για την ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στη Γερμανία – ήρθε μία ισπανική βόμβα να πλήξει πάλι τα χρηματιστήρια και το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

 Ο πρόεδρος της περιφέρειας της Καταλονίας (Βαρκελόνη), Άρθουρ Μας, δήλωσε αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων της ...

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Διαβάστε το σκάνδαλο μεγατόνων...Πούλησαν σε μια μέρα όλο το δημόσιο


Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο μπορείτε να το αναγνώσετε και εσείς στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί:Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του.
Διαβάστε ως το τέλος για να δείτε και τι ποσά θα χάσει κατ΄ έτος το κράτος πέραν του τεράστιου κοινωνικού κόστους που θα αναλάβουν οι φορολογούμενοι.

Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής:
  • 51% απο τον ...

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Financial Times: Μήπως τελικά οι Έλληνες γελάσουν τελευταίοι;

 Μια διαφορετική εκδοχή ενδεχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας και εξόδου από το ευρώ παρουσιάζουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times, η οποία ίσως αποδειχθεί σωτήρια για τη χώρα και καταστροφική για τη Γερμανία.

Το δημοσίευμα, το οποίο υπογράφεται από τον Arvind Subramanian, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κοινή εκτίμηση» στην Ευρώπη, είναι ότι μια χρεοκοπία «θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και η συνεπακόλουθη μετάδοση της κρίσης θα είναι ζημιογόνος για την Ευρώπη». Το αποτέλεσμα είναι η συζήτηση να περιστρέφεται μόνο στο ποιος θα πρέπει να είναι ο χειρισμός για τα υπερχρεωμένα κράτη αλλά και για τους μεγάλους χρηματοδότες της Ε.Ε.

Ο Subramanian παραθέτει όμως μια τελείως διαφορετική άποψη. Η Ελλάδα θα μπορούσε να αποδειχθεί «πολύ πιο επικίνδυνη εκτός ευρωζώνης για το σύστημα στο οποίο πραγματικά ποτέ δεν άνηκε», επειδή «μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα επιτυχούς...

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Όλη η αλήθεια για το πως πλουτίζει η Γερμανία σε βάρος της Ελλάδας


Ένα υπερ- αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού ARD 
 που αποκαλύπτει σε όλο της το μεγαλείο την απάτη που έχει στηθεί από τα γερμανικά κέντρα σε βάρος της Ελλάδας, παρουσίασε πριν λίγες ημέρες η ΝΕΤ.Η γερμανική τηλεόραση ασχολήθηκε...

Ανάκληση / απόσυρση 207.326 τεμαχίων επιδορπίων γιαουρτιού CARREFOUR


Ύστερα από σχετικούς ελέγχους που διενήργησαν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΦΕΤ και
σε συνέχεια των από 4ης και 8ης Μαΐου 2012 Δελτίων Τύπου, που αφορούσαν την απόσυρση /
ανάκληση επιδορπίων γιαουρτιού της «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.» λόγω ανάπτυξης
ευρωτίασης (μούχλας), ο ΕΦΕΤ ενημερώνει ότι η ακριβής συνολική ποσότητα ανάκλησης
ανέρχεται σε 207.326 τεμάχια με τις ακόλουθες γεύσεις :...

Χαράτσι 560 ευρώ για κάθε φορολογούμενο

Στη λαιμητόμο μπαίνουν εκ νέου οι φορολογούμενοι καθώς βλέπουν ότι τα χαράτσια δεν έχουν τέλος. Τα στοιχεία που έρχονται, από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, για τις πρώτες φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί, προκαλούν νέο πονοκέφαλο στον Έλληνα φορολογούμενο.

 Πιο συγκεκριμένα, η επεξεργασία 12.500 δηλώσεων που υποβλήθηκαν, δείχνουν καπέλο με έξτρα φόρους 560 ευρώ.

 Η πρώτη επεξεργασία που έκανε η ΓΓΠΣ σε δείγμα 12.500 ηλεκτρονικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έδειξε ότι...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Να χρεοκοπήσουμε εδώ και τώρα


Γ
ια μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε.
Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα και ούτε μόνο γιατί το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χρεοκοπήσουμε σε ένα χρόνο αλλά επειδή ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα στην αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας.
Υπάρχει τέτοια πλευρά; Και βέβαια υπάρχει. Σε σχέση με χώρες όπως η γνωστή τρόικα Πορτογαλία, Ισπανία και Ιρλανδία, αλλά και η Βρετανία και το Βέλγιο, το σύνολο του χρέους μας (δημοσίου και ιδιωτικού) είναι το μικρότερο. Πως αυτό; Επειδή οι έλληνες, ως άτομα αλλά και ως ιδιωτικός τομέας, χρωστάμε πολύ λιγότερα εκείνων. Ακόμα και οι αντιπαθέστατες τράπεζές μας έχουν ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα: Πάνω από 150 δις πραγματικών καταθέσεων!
Μιλάμε για άνω του μισού ΑΕΠ σε καταθέσεις, κάτι για το οποίο οι περισσότεροι εταίροι μας θα ...

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ανάκληση αυτοκινήτων CITROEN µοντέλα C3 (A51) και C3 Picasso

H Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CITROEN στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων CITROEN C3 (A51) και C3 Picasso.

Η ανάκληση αφορά 303 οχήµατα, στα οποία το µήκος του καλωδίου γείωσης µπαταρίας µπορεί  µακροπρόθεσµα να επιφέρει ...

Γυμνή μηχανόβια πήρε κλήση επειδή δεν φορούσε... κράνος !!!

Κλήση για κράνος πήρε μια γυμνή συνεπιβάτης μηχανής. Το περιστατικό έγινε στην Κοντσάντσα της Ρουμανίας, όταν ένας αστυνομικός εντόπισε μία μηχανή, στην οποία η γυναίκα επέβαινε ως αναβάτης χωρίς ρούχα.

 Ο αστυνομικός σταμάτησε τη μηχανή με τη ...

Oι πέφτουλες του facebook σε κατηγορίες!

Σίγουρα οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε μέλη αυτής της κοινωνικής ιστοσελίδας. Πολλά κορίτσια όμως έχουν ''δεχτεί επίθεση'' από τους πέφτουλες του facebook! Ποιοι είναι αυτοί? Δείτε τους αναλυτικά ...

Γιατί το σπάσιμο μίας λάμπας εξοικονόμησης ενέργειας ισοδυναμεί με μία μικρή καταστροφή ;

Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού. Τα οφέλη από τη χρήση τους είναι τεράστια και σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Η τιμή αγοράς τους σε αναλογία με τη διάρκειά τους είναι πλέον κάτι παρά πάνω από ικανοποιητική. Η παγκόσμια εξοικονόμηση ενέργειας δε, ανέρχεται σε ποσοστά που έχουν βοηθήσει καταφανώς το περιβάλλον.

 Οικολόγοι και ακτιβιστές έχουν δώσει κατά το παρελθόν μάχες με τα εργοστάσια παραγωγής των παλιών ενεργοβόρων λαμπτήρων και τελικά κατάφεραν βάσει οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τους αντικαταστήσουν. Υπάρχουν όμως και κάποιες ιδιαιτερότητες για τις οποίες ελάχιστοι έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους καταναλωτές. Οι νέοι λαμπτήρες ενέργειας στηρίζουν τη λειτουργία τους σε μία ποσότητα υδράργυρου που εμπεριέχουν στο εσωτερικό τους. Όσο οι λάμπες αυτές λειτουργούν κανονικά είναι τελείως ακίνδυνες. Κανείς όμως δεν έχει ενημερώσει τους καταναλωτές για τους κινδύνους που ελλοχεύον σε περίπτωση που ...

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

F1: Pastor Maldonado στo Ισπανικό GP

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την πάλαι ποτέ κραταιά Williams μετά το 2004, ενώ ο Μαλντονάντο έγινε ο πέμπτος διαφορετικός οδηγός - με ένα πέμπτο διαφορετικό μονοθέσιο -, που κερδίζει κούρσα στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που είχε να συμβεί από το 1983.

Ο Αλόνσο τερμάτισε δεύτερος με το μονοθέσιο της Ferrari και έπιασε τον ...

Ένα ακόμα κατόρθωμα των Carrefour στην Μεσσηνία (video)


Αν είναι δυνατόν! Διαφημίζουν πυρηνέλαιο και ηλιέλαιο στην Μεσσηνία ενώ απουσιάζει παντελώς το Ελαιόλαδο την στιγμή που είναι αδιάθετο και στην χαμηλότερη τιμή.

Αυτό είναι ένα ακόμα κατόρθωμα των super market και συγκεκριμένα του Carrefour που «ρημάζουν» την τοπική οικονομία και δυστυχώς απαξιώνουν τα...

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πάρτι οργίων στο Cambridge!


Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί το πάρτι που διοργάνωσαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Cambridge, του οποίου το γόητρο επλήγη αδιόρθωτα.

Πάρτι οργίων στο Cambridge!

Περίπου 2.000 φοιτητές του φημισμένου Βρετανικού Πανεπιστημίου επιδόθηκαν σε…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φυσικός γλιτώνει πρόστιμο αποδεικνύοντας μαθηματικά ότι δεν παραβίασε το STOP

Ο φυσικός Dmitri Krioukov, μάλλον, δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που καταφέρνει να γλιτώσει κλήση για παράβαση του STOP αλλά ίσως, είναι και ο μοναδικός που έπρεπε να γράψει ολόκληρη εργασία πάνω στο θέμα αποδεικνύοντας ότι ο αστυνομικός που τον σταμάτησε δεν τον είχε πραγματικά δει να παραβιάζει το STOP γλιτώνοντας έτσι ...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η στιγμή που μπήκε ο Μιχαλολιάκος στην αίθουσα: Εγέρθητι, όλοι όρθιοι...

Το βίντεο με τους δημοσιογράφους και τις αντιδράσεις όσων βρίσκονται στην αίθουσα κατά την είσοδο του Ν. Μιχαλολιάκου. Δείτε πιο κάτω τις αντιδράσεις και των δυο πλευρών...

Γνωρίστε τον «ειδικό» στις καθυστερήσεις

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της αραβικής Aljazeera, ο οποίος σκαρφίστηκε ένα αρκετά έξυπνο κόλπο προκειμένου...

Η δημοσιογράφος που γύρισε την πλάτη στη Χρυσή Αυγή

Πρόκειται για τη Νάντια Αλεξίου, δημοσιογράφο του Real Fm, η οποία αποχώρησε μόλις τους ζητήθηκε να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού και τονίζει: "Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να...

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι 5 πιο χαζοί μύθοι στην προστασία του υπολογιστή

Οι ιοί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες υπολογιστών. Κάθε μήνα χιλιάδες υπολογιστές είτε παθαίνουν ζημίες ή καταστρέφονται εξαιτίας των μολύνσεων από ιούς. Ένας λόγος που σημαίνει αυτό είναι κυρίως επειδή οι σημερινοί ιοί είναι εντελώς διαφορετικοί σε σύγκριση με την μορφή που είχαν ένα χρόνο πριν.

 Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να διώξουμε τους νέους ιούς με τους κλασικούς τρόπους αντιμετώπισης, πολλοί όμως χρήστες δεν έχουν καταλάβει ακόμα αυτές τις αλλαγές στην μορφή των σημερινών ιών.

 1. Μόνο αρχεία με κατάληξη .exe(τα εκτελέσιμα που μπορούν να τρέξουν μόνα τους) μπορεί να είναι μολυσμένα με ιό. Αυτό είναι εντελώς παράλογο γιατί ...

Τα ολλανδικά νοικοκυριά χρωστούν 2,5 φορές το ετήσιο εισόδημά τους!

Το 85% της οικονομίας της Ολλανδίας, που ανέρχεται σε 509 δισ. ευρώ, στηρίζεται σε εξαγωγές προς την Ευρώπη, όπου όμως το εμπόριο έχει παγώσει.

 Ορισμένες εταιρείες ισχυρίζονται ότι τα μέτρα λιτότητας στην επικράτεια έχουν κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία - γίγαντας Unilever, που δραστηριοποιείται στα καταναλωτικά αγαθά, επικαλέστηκε μείωση εισοδημάτων και αύξηση της ανεργίας για να δικαιολογήσει  ...

Και... ξαφνικά ανακαλύπτουν την υγειονομική βόμβα από εκατοντάδες παράνομους οίκους ανοχής!

Σε συνθήκες παρανομίας απασχολούνται εκατοντάδες εκδιδόμενες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας. Δυο στις τρεις δεν διαθέτουν την απαραίτητη κάρτα υγείας.

Η κατάσταση είναι απογοητευτική και στις νόμιμα απασχολούμενες, καθώς λιγότερες από τις μισές δεν υφίστανται τον υποχρεωτικό αντιαφροδισιακό έλεγχο.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ υπολογίζει ότι οι οίκοι ανοχής, συνυπολογίζοντας και τα στούντιο, ξεπερνούν τους ...

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος - Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε βιομηχανία αλλαντικών τροφίμων, διενήργησε διερευνητική δειγματοληψία από έτοιμα συσκευασμένα λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης, στα οποία ανιχνεύθηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes.

Πρόκειται για λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με την εμπορική επωνυμία...

Στοιχεία για τις κάρτες sim που ίσως να μην γνωρίζατε...

Όλοι μας καθημερινά χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα. Αλήθεια, σκέφτηκε κανείς από εμάς, τι ακριβώς είναι κάρτα SIM;
 Ουσιαστικά ένα κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μια καρτούλα SIM.

 Οι κάρτες SIM, επίσημα ονομάζονται...

Ατύχημα με 225χλμ/ώρα στο χιόνι!

Στο ράλι του Καναδά, έγινε ένα πολύ εντυπωσιακό και ευτυχώς αναίμακτο ατύχημα, όταν ...

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δείτε τις ιερόδουλες που είναι θετικές στο Aids


Αυτές είναι οι 11 ιερόδουλες οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids ύστερα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Στα πλαίσια της έρευνας προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών 96 εκδιδόμενες γυναίκες οι έντεκα από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι ήταν HIV οροθετικές. Μάλιστα ι οι εννιά είναι Ελληνίδες ενώ κάποιες από αυτές είναι άστεγες.
Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ασκήθηκε ποινική δίωξη επιπλέον από τις Εισαγγελικές Αρχές, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.
Πρόκειται για τις:
1) ΖΙΩΓΑ Γεωργία – Μαρία του Νικολάου και της Χρυσούλας, η οποία γεννήθηκε στις 18-08-1981 στη Νίκαια Αττικής και κατοικεί στη Νίκαια
01-05-2012anakoinosi1.jpg

2) ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική του Μαργαρίτη και της Παγώνας, η οποία γεννήθηκε στις ...