Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

VIDEO: Το τσάμικο του «τσολιά» Τρύφωνα Σαμαρά στον εορτάζοντα Γιώργο Παπαδάκη

Ακρως εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα στις πολύ πρωινές εκπομπές που μεταδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα.
Τρεις προβλήθηκαν όλες κι όλες και ήταν αυτές που έχουν εορτάζοντες οικοδεσπότες. Του Αγίου Γεωργίου σήμερα και γιόρτασαν ξεχωριστά οι Γιώργος Παπαδάξκης, Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Οικονομέας.
Βέβαια, η εκπομπή του Αυτιά ήταν όχι απλά μαγνητοσκοπημένη αλλά και σε... επανάληψη, από το αντίστοιχο περσινό επεισόδιο μετά το Πάσχα, καθώς ως γνωστόν οι εργαζόμενοι στο Alter βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και δεν βγαίνει στον αέρα καινούριο πρόγραμμα. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Δημήτρης Καμπουράκης από το ξεκίνημα ευχήθηκε στον συμπαρουσιαστή του Γ. Οικονομέα, ενώ αποφεύχθηκαν χρονιάρα μέρα οι καλεσμένοι και προβλήθηκαν πολλά βίντεο με ρεπορτάζ και πασχαλινά έθιμα από όλη την Ελλάδα.




Όσο για τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη; Δέχτηκε τις ευχές από τους συνεργάτες του, ενώ η εκπομπή πρόβαλε αποσπάσματα από την παρουσία πολλών αστεριών της εγχώριας showbiz στο πέρασμα των ετών, με την ευκαιρία και των γενεθλίων της. Αυτό που ωστόσο ξεχώρισε ήταν το τσάμικο που χόρεψε ντυμένος τσολιάς ο Τρύφωνας Σαμαράς για να ευχηθεί στον Mr Καλημέρα Ελλάδα. Ζήτησε μάλιστα ειδική παραγγελιά τα «Σαράντα παλικάρια», άσμα που χαρακτήρισε ως το... αγαπημένο του και το αφιέρωσε στον Γιάννη Λάτσιο που είναι ένα από τα παλικάρια. Αίσθηση προκάλεσε πάντως η διευκρίνιση του Τρύφωνα ότι ο ίδιος δεν προτιμά τα παλικάρια από την Λειβαδιά αλλά από την... Τριπολιτσά. Ακόμα, ο Σαμαράς χόρεψε την λουλουδιασμένη «Ιτιά», ενώ ειδικά για τον εορτάζοντα Γ. Παπαδάκη του αφιέρωσε (μετά χορού) το «Εγώ δεν ζω γονατιστός, είμαι της Γερακίνας γιος!».
Δείτε το video:




Δεν υπάρχουν σχόλια: